Anlita mig!

Jaktmässa i Sunne med Kalle Moraeus och Sofia Rågenklint

Jaktmässa i Sunne med Kalle Moraeus och Sofia Rågenklint

 

Matevents: Önskar ni ett gästspel på eran restaurang, mingel på erat företag eller ett mässframträdanden i samarbete med erat företag eller mat -show på ett event.

Livsmedelsprodukter: Med min erfarenhet kan jag hjälpa till att utveckla befintliga produkter eller skapa helt nya. Tillsammans med er tar vi fram det bästa ur era produkter för att nå nya gastronomiska höjder.

Företag inom köksutrustning: Önskar ni hjälp med att marknadsföra era produkter då kan jag hjälpa till med följande.

  • Medverka på mässor och event
  • Reklam
  • Testa och tycka till

Produktionsbolag inom media: För nästa 16 år gjorde jag mitt första tv -framträdande på Tv4 detta följt av div program varav 7 år på Sveriges television Go `Kväll som tv-kock.Nu är det kanske mig ni letar efter i kommande produktion, kontakta mig gärna för en träff och en kopp kaffe.

För restauranger, storkök och café: Jag hjälper er att titta över Eran organisation, vad är bra vad är det som inte fungerar, vad kan vi tillsammans göra bättre.

  • Behöver menyerna uppdateras
  • Fungerar inte samarbetet
  • Merförsäljning
  • Skall ni bygga nytt
  • Vad skall man tänka på när man är ny i branschen

Måste man vara en gapande skrikande chef för att få personalen ditt man vill! Efter snart 30 år i kök så har jag nog gjort dom flesta misstag man kan göra. Den resan har gett mig en gedigen erfarenhet både personligt och till den stolta yrkesman jag är idag som jag gärna delar med mig av.

Kontakta mig för villkor, prisuppgifter samt offert: fredricandersson@mac.com eller ring 070-5362323

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *