Anlita mig

För Privatpersoner samt Företag

Grillkurser: Jag kommer hem till er eller till erat företag. Vi lär oss allt om direkt och indirekt grillning, gasgrill eller brikettgrill vad skall man tänka på, olika grilltemperaturer, kött, fisk, fågel och grönsaker. Tillsammans lagar vi till sommarens läckra marinader, glazer och rubs. Såser, sallader och läckra tillbehör och självklart får ni med er recept och tips. Grillar och utrustning som krävs för att grilla har jag med mig det ni behöver göra är att duka samt att köpa in dryck.

Hemma hos: Överraska din familj, dina vänner eller dina affärskollegor. Låt mig kommer hem till er eller till erat förtag och lagar en middag med det bästa säsongen har att erbjuda i råvaror. Köksverktyg som krävs för att laga middagen har jag med mig det ni behöver göra är att duka samt att köpa in dryck.

Catering: Kontakta mig så skriver jag en meny efter era önskemål som kan gälla allt från frukost, lunch, middag, mingel till avslutande natta mat. Jag delar gärna med mig av mina erfarenheter för att hitta fram till ett passande arrangemang när det gäller valet av mat, vin, personal och lokal.

För Företag 

Matevents: Önskar ni ett gästspel på eran restaurang, mingel på erat företag eller ett mässframträdanden i samarbete med erat företag eller mat -show på ett event.

Livsmedelsprodukter: Med min erfarenhet kan jag hjälpa till att utveckla befintliga produkter eller skapa helt nya. Tillsammans med er tar vi fram det bästa ur era produkter för att nå nya gastronomiska höjder.

Företag inom köksutrustning: Önskar ni hjälp med att marknadsföra era produkter då kan jag hjälpa till med följande.

  • Medverka på mässor och event
  • Reklam
  • Testa och tycka till

Produktionsbolag inom media: För nästa 16 år gjorde jag mitt första tv -framträdande på Tv4 detta följt av div program varav 7 år på Sveriges television Go `Kväll som tv-kock.Nu är det kanske mig ni letar efter i kommande produktion, kontakta mig gärna för en träff och en kopp kaffe.

För restauranger, storkök och café: Jag hjälper er att titta över Eran organisation, vad är bra vad är det som inte fungerar, vad kan vi tillsammans göra bättre.

  • Behöver menyerna uppdateras
  • Fungerar inte samarbetet
  • Merförsäljning
  • Skall ni bygga nytt
  • Vad skall man tänka på när man är ny i branschen

Måste man vara en gapande skrikande chef för att få personalen ditt man vill! Efter snart 30 år i kök så har jag nog gjort dom flesta misstag man kan göra. Den resan har gett mig en gedigen erfarenhet både personligt och till den stolta yrkesman jag är idag som jag gärna delar med mig av.

 

Kontakta mig för villkor, prisuppgifter samt offert: fredricandersson@mac.com eller ring 070-5362323

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *